ΠΡΟΣΚΛΗΣH

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση ( 7η)  του Δ.Σ. της  «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου »

που θα γίνει στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Ξενοφώντος 4 Μοσχάτο 3ος όροφος), την  Δευτέρα  13/05/2013 και ώρα 17.30μ.μ. με τα εξής θέματα:

Θέμα 1. Υποβολή αίτησης συμμετοχής – δήλωσης – προσφοράς  στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ. για το πρόγραμμα «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» και συγκεκριμένα για τη δομή Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) για τα έτη 2013-2014.

Θέμα 2. Λήψη απόφασης ότι παρέχεται εξουσιοδότηση στην νόμιμο εκπρόσωπο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου να υπογράψει τη σύμβαση για την πράξη «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» και συγκεκριμένα για τη δομή Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) δεσμεύοντας τον φορέα με μόνη την υπογραφή της έναντι της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ. για τα έτη 2013-2014.

Θέμα 3.   Λήψη απόφασης έγκρισης της σχετικής μελέτης προμηθειών έτους 2013 και ανάληψη της σχετικής δαπάνης.

Θέμα 4. Λήψη α) απόφασης ανάθεσης για την κατασκευή και ανάπτυξη e-forum που αφορά την συμμετοχή  στην δράση «ΔΙΚΤΥΩΣΗ» η οποία εντάσσεται στην πράξη «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» που υλοποιείται από την ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Και β) ομοίως   για την  Οργάνωση σχεδιασμού & Εκτύπωσης τελικού φυλλαδίου  του Έργου  που ανήκει στην δράση  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ –ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Θέμα 5 . Λήψη απόφασης εταίρου για τον καθορισμό ομάδας έργου στα πλαίσια της δράσης 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» (ΤΟΠΕΚΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Θέμα 6. Απόφανση  εγρισης της άσκησης των  αγωγών  2477-2478 /16-4-2013 κατά  της ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ  ΕΠΕ  και  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΠΕ  και εξουσιοδότηση των νομικών συμβούλων του Δήμου να υποστηρίξουν τις άνω αγωγές ενώπιον του ειρηνοδικείου Αθηνών  κατά την δικάσιμο της 28/11/2014.

 Η  Πρόεδρος

Φουστέρη Σοφία